Magunkról

Nagy ÁrpádCégem a Vitis 2000 Kertészeti és Parképítő Betéti Társaság 1997-ben alakult, azóta folyamatosan fejlődve magas színvonalon tervez, épít és gondoz parkokat, kerteket.  A cég tizennégy éves fennállása alatt számos kihívásnak felelt meg, a kertépítés szakma tapasztalt specialistája. Az általunk tervezett, irányításom alatt épített és gondozott parkok üde színfoltjai egy-egy településnek.

A cég filozófiájában prioritást élvez a magas szintű tervezés, kompetens tanácsadás és az egyedi művészi igénnyel kivitelezett zöld életterek megalkotása. Nem csak kerteket, „zöld szobákat”, parkokat, hanem lakásokban, intézményekben, irodaházakban zöld területek kialakítását, valamint tetőkön tetőkertek, teraszokon balkonkertek építését is vállaljuk.

Az irányításom alatt épített kerteket és megformált tereket, egyedi színharmóniák, ritmusok, kiérlelt kompozíciók, optimális használhatóság és letisztult stílus jellemzi. Munkáink során a legegyszerűbb megoldásokat, és igény szerint a legmodernebb kerttechnikai fejlesztéseket (pl. játszótéri elemek, öntözés, világítás, tó és víztechnika, kertépítészet) is beépítjük.
A kivitelezések során EU szabványnak megfelelő anyagok kerülnek beépítésre. Cégünk elsősorban a magyar faiskolákban és kertészetekben nevelt növényeket használja fel, de igény szerint mediterrán, és egyéb egzotikus növényeket is biztosítunk ügyfeleink számára.

A minőségi termékekkel, az állandó partnercégekkel, minden esetben magas szintű szolgáltatás és termékpaletta áll az ügyfelek rendelkezésre. Támogatjuk az építtetőket és tervezőket tanácsadással a kert és parképítés területén, a kivitelezésben, a kertek - parkok fenntartásában.

A kivitelezés után a kert vagy park még évekig intenzív ápolást igényel, e feladatokat a cég munkatársai minden esetben szakszerűen és rövid időn belül elvégzik.

Ezen a honlapon szeretném Önnek a kert illetve parképítés izgalmas világát bemutatni és természetesen cégem szolgáltatásait kínálni. A honlapon található anyagok mellett, az általam is írott kiadványok segítségére lehetnek képi anyagokkal, továbbá az egyes növények ápolásába, gondozásába is betekintést nyerhet.

Keressen bizalommal, üdvözlettel: Nagy Árpád